TAGRAS spol. s r.o.

Ing. Jaroslav Turek, Zavadilská 786, 39002 Tábor, tel.: 381 281 367, fax: 381 281 368, mobil: 603 241 348, e-mail: turek.jar@volny.cz


Kamenické služby, hroby, umělý kámen TechniStone... h.turkova@seznam.cz +420 381 281 367

 Umělý kámen TechniStone

TechniStone je vysoce kvalitní , kompaktní , neporézní a hygienicky nezávadný  výrobek z převážné části tvořený přírodními materiály (křemen a žula). Pro efektní vzhled je výrobek doplněn barevnými pigmenty a skleněnými  nebo zrcadlovými granuláty. To vše je spojeno kvalitní pryskyřicí a opracováno do rovných a odolných desek s různými typy povrchů a tlouštěk. Díky unikátním vlastnostem, jednoduché a snadné údržbě a vysoké odolnosti má široké použití v privátní, veřejné i průmyslové sféře.

 | Kitchen studio Katalpa | Sono Centrum, Brno, Czech Republic 

Charakteristika skupin

 Trend kolekce

Interiérový design ovládl industriální styl charakteristický přirozenou krásou materiálů v jejich čisté surové podobě. Moderní, technologicky pokročilé zpracování surovin mění vzhled a použití klasických stavebních prvků v netradiční projev umění. Proto jsme připravili novou kolekci čtyř materiálů tvrzeného kamene Technistone®, inspirovanou prvky urbanismu a městskou architekturou. Je to TREND. Novinkou jsou nejen nové materiály, ale i originální povrchová úprava Terra, která upoutá jemným 3D reliéfem a téměř plastickou strukturou. Povrch Terra je předností nejnovějších produktů Ambiente Light a Residente Dark. Kolekci pak doplňují Gobi Urban a Noble Concrete Grey v populárním matném provedení.

Essential kolekce

Kolekce Essential nabízí širokou škálu materiálů s odstíny od nejbělejší bílé až po sytě černé s viditelnými zrny. Jemnozrnná i středně hrubá struktura tvoří originální designy v jedné z materiálově nejbohatších kolekcí Technistone.

Noble kolekce

Tvoření noblesních a jedinečných řešení je pro člověka přirozené, proto stále čerpáme inspiraci z přírody a pokračujeme ve vývoji noblesní kolekce. Kolekce, kde se snoubí dynamika přírody s technologií 21. století a vznikají vzory velmi blízké svým mramorovým protějškům, obohacené o vlastnosti technického kamene. Na svět tak přichází nové inovativní barvy v odstínech šedé nebo hnědé, ale i vzorky s 3D efektem. Noble kolekce pozvedne rozměr a hodnotu interiéru. Nabízí luxusní odstíny bílé, béžové, hnědé, ale i šedé nebo černé, doplněné elegantními linkami dotvářejícími jedinečný vzhled materiálu.

Terazzo kolekce

Svět znovu očaroval motiv terazzo. Design v minulosti populární v architektuře především pro schodiště a venkovní terasy se vrací dobýt prostředí interiéru. Látky, tapety, dekorace, nábytek, doplňky – vzor barevných frakcí na jednotném podkladu ovládl všechny oblasti bydlení a nevynechal ani materiály pro kuchyňské pracovní desky a obklady, koupelnové desky, dlažbu a další možnosti aplikace tvrzeného kamene Technistone®.

Serenity kolekce

Plné emocí. Takové jsou výrobky z nové kolekce Serenity od Technistone. Odstíny u zákazníků velmi oblíbené, obohacené tajemnem a touhou, okořeněné něčím novým, nečekaným. Pokud občas utíkáte do snů, odevzdáváte se nekonečné fantazii, hledáte klid a harmonii, pak tu najdete své favority. Serenity umí plnit vaše přání. Proměňte své sny ve skutečnost a nechte se unést krásou podmanivých linií.

Starlight kolekce

Zcela netradiční vzhled umožňující vytvářet spojení výrobku s high-tech image a klasickými materiály. Typickým znakem je vysoce lesklý povrch výrobku se zářivými zrcadlovými efekty. Kolekce Starlight je typická svou zrcadlovou strukturou, která rozzáří interiér a podtrhne styl každé domácnosti. Nezvyklá prezentace designově atraktivního materiálu, který zvládne vysoké nároky moderní doby a přitom stále respektuje zákonitosti přírody. Odstíny Starlight řady jsou velmi oblíbené a často využívané při realizaci kuchyňských a koupelnových desek, dlažeb, schodišť do interiérů, ale i ve velkých komerčních projektech.

Technické parametry

Rozměry desek

Výrobním procesem  se zhotovují desky o rozměru: 318,5 x 155cm,  320 x 160 cm nebo 330x165 cm. Ve standartních tloušťkách 12,20 a 30 mm.

Rozměry formátů dlažby

Výrobním procesem se zhotovují formáty desek o rozměru :

30 x 30cm, 60 x 30 cm a 60 x 60 cm. Ve standartních tloušťkách 10 ,12 a 20 mm.

Standartní povrchy

Lesk (Polish)

Lesklý povrch patří k nejžádanějším díky nejvyšší úrovni lesku ze všech nabízených povrchů. Především při umělém osvětlení nádherně rozzáří interiér a je nejsnadnější na údržbu. Není nutné ho impregnovat.

Mat (Matt)

Matný povrch je nový moderní povrch typický nižším leskem. Na dotek je teplý téměř “kožený”, a tak vhodně doplní rodinné interiéry.

Ardesia (Ardesia)

Povrch Ardesia je nejnovějším povrchem TechniStone®  zachycujícím krásu přírodní břidlice.

 

 

Kontaktní informace

Kamenictví Tagras, spol. s.r.o.
IČ: 48036153 DIČ: CZ48036153

 

Zavadilská 786/3, 390 02 Tábor

 

+420 381 281 367
+420 381 281 300
h.turkova@seznam.cz

Pracovní doba

 

Pondělí: 7:30 17:00
Úterý: 7:30 17:00
Středa: 7:30 17:00
Čtvrtek: 7:30 17:00
Pátek: 7:30 17:00

Sobota po dohodě

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies